In een semi-artistieke bui

wil melker

 hij was
 de straat ontstegen
 maar in zijn taal
 kwam je haar tegen

 hij vocht en
 zocht zijn eigen wegen
 klampte aan
 aan grote kunst

 hongerde naar
 aandacht en erkenning
 wist het onbegrepen zijn
 als eindbestemming

 maar in een
 semi-artistieke bui kan hij
 de straattaal niet vergeten
 spuugt gal op allen die niet weten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In een semi-artistieke bui’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.