INLOGGEN
«»

Het zesde station

 ben ingestapt
 een gele streep
 op een donker vaag station

 fel licht
 opent de nacht
 ik wist niet waar ik aan begon

 het zachte razen
 in dezelfde cadans
 geeft slapen een goede kans

 maar ik ben
 wakkerder dan ooit en mijn
 bestemming is nog onbekend

 ik wil sporen
 maar de lege coupĂ©
 werkt niet echt mee

 debacles heb ik
 al genoeg beleefd
 er is toch niemand die om je geeft

 ik droom
 het zesde station
 voor mijn aller laatste kans

 helaas werd ik
 op vier uitgerangeerd
 de perrons waren verlaten

 ben toen gaan ontsporen
 de dokter zei het hoort erbij
 jij zal treinen voor eeuwig gaan haten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het zesde station’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.