Het teer filigraan

wil melker

 het glas was gebroken
 van iedere vorm
 die ik had gegoten

 gepolijst en geslepen
 nu bruutweg gekloofd
 de volmaakte facetten vergeten

 het teer filigraan
 in bewerking en setting
 mocht niet langer bestaan

 mijn glas brak in unieke
 kleuren het licht maar is
 door barbaren ten onder gegaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

18/01/2011

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het teer filigraan’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.