Het ongehoorde reiken

wil melker

 de stilte
 om me heen
 zit vol geluiden

 die mij
 geruisloos naar
 ervaren leiden

 nooit
 ben ik alleen
 in mijn omgeving

 waar groeien
 het ongehoorde
 reiken naar de hemel is

 zwaartekracht mij
 zonder decibellen
 aan de aarde plakt

 zonnestralen hun
 bombardementen zonder
 herrie steeds herhalen

 de echte stilte
 treedt pas in
 als de dood mijn leven wil

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het ongehoorde reiken’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.