INLOGGEN
«»

Geprevel van orakelen

 pas als de avond valt
 en dauw het gras nat maakt
 kom jij tot leven

 is de matheid in gebaar
 en ogen snel verdreven
 in het lonken naar de maan

 steels zoek je de bezem
 en waar schaduwen de bomen
 raken ga jij ons verlaten

 snel als een vage veeg
 langs gelig licht zoek jij
 de kring van paddenstoelen op

 het gezang en dansen rond het vuur
 eindigt met geprevel van orakelen
 in het vroege ochtenduur

 dan is de samenkomst voorbij
 vlieg jij in snelle vlucht
 naar je nog slapend lichaam terug

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Geprevel van orakelen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.