Fluïdumkoord

wil melker

 ik heb gezocht
 naar een graf
 vond slechts gestapelde steen

 geen voetafdruk er om heen
 een vaag fluïdumkoord
 was het enig contact

 ik wist dat jij het was
 die deze impulsen gaf
 van jouw aanwezigheid

 jij koos om alleen verder te gaan
 liet ons staan
 zonder afscheid te nemen

 maar wij zijn verbonden
 onze vriendschap is niet geschonden
 wat wij hebben zal altijd blijven bestaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

08/04/2012

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Fluïdumkoord’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.