INLOGGEN
«»

Een vloeiend gaan

 in de zachte vlammen
 van het vuur licht plotseling
 een andere wereld op

 het rustieke knetteren
 heeft plaats gemaakt voor
 een vreemd kwetteren

 kleuren spelen landschap
 van een onbekende signatuur
 vormen beelden uit de oer natuur

 er danst beweging
 in het vloeiend gaan
 een verplaatsen zonder staan

 massa lijkt van geen belang
 de wereld lijkt
 slechts een vlam lang

 ik heb het koud en wil
 de warmte delen zij gloeien
 want hun samen is met velen

 geef ze een hand
 zij accepteren maar
 het brandt aan de verkeerde kant

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een vloeiend gaan’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.