Een stapel poses

wil melker

 onderbelicht
 met ogen als gezicht
 was achteloos
 op een stapel poses
 van anderen gelegd
 jij lag daar echt

 willekeur
 sorteerde je plaats
 je blik gaf toeval
 weinig keus
 je arrogante neus
 beheerste de sfeer
 en tekende
 de laatste keer
 mijn god

 jij vilde mij
 jouw wil te sterk
 voor mijn gevoel
 je overdonderde
 mijn ruimte
 ik kon slechts
 gissen naar wat
 jij bedoelde
 was mijn
 eigen strop
 aanhalig

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een stapel poses’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.