Die sprakeloze monden

wil melker

 zag de ogen
 van de schreeuw
 haar blikken woordloos
 van verlaten
 de laatste stap
 brak af
 bewegingloos
 ervaarde ik
 haar zwijgend praten

 een mokerslag
 die mijn gevoelens
 niet ontzag
 die mij verwondde
 tot in de
 diepste gronden
 maar ik loop door
 nee struikel over al
 die sprakeloze monden

 vol aangeprate zonden
 door schuld gestild
 dit leven niet gewild
 zeg me wat er is
 waarom ben je
 nog steeds verbolgen
 toon mij de weg
 dan kan ik je
 misschien weer volgen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

27/09/2011

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Die sprakeloze monden’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.