INLOGGEN
«»

De wind blaast erosie

 breekijzers roesten
 herinneringen slapen
 in nachten zonder schaduw

 ooit scheen de zon
 langs de maan op de sterren
 blind voor de dag

 mensen krioelen op
 de bodem wroetend in tijd
 de wind blaast erosie

 verbeter de wereld
 en jaag op de dood voor
 een nieuw perspectief

 sporen horen hier niet
 de tijd is gegeven om
 het leven te vergeten

 de kosmos lacht
 om die trieste atomen
 laat ze maar dromen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De wind blaast erosie’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.