De pijn al voorbij

wil melker

 licht had geen kracht
 het pad slingerde doelloos
 rond zwart van een gat

 jij wist van de rand
 het struikelen een val
 de pijn al voorbij

 had geen oog voor
 vogels die schreeuwden
 draaiend in angstige vlucht

 jij spiraalde in grijs
 zag bij zwart raken
 een groen stukje staan

 een bloem
 bloeiend voor leven
 wilde haar hart aan jou geven

 zij deelde haar kracht
 jij kruiste het pad
 zwart latend voor dromen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

15/01/2012

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De pijn al voorbij’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.