INLOGGEN
«»

Buiging in dezelfde kleur

 hij heeft iets pedants
 een snelle lach
 in uitgestoken hand

 het woord
 van een charmeur
 buiging in dezelfde kleur

 maar hij houdt
 voet bij stuk zijn
 eigenwijsheid is oprecht

 toch vechten ze om hem
 de vleugels van de engel
 op zijn schouder zijn zo echt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Buiging in dezelfde kleur’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.