INLOGGEN
«»

Begonnen in duet

 het koor
 kent vele stemmen
 heeft zelfs een gezicht

 een repertoire
 bijeen gegaard door
 oefenen en ervaren

 begonnen in duet
 zingt nu een vast sextet
 het lied van alledag

 versterkt met passanten
 de een wat schuchter
 de ander soleert al ras

 pas als stemmen doven
 neemt het koor de melodieĆ«n over
 van hun beĆ«indigd levenslied

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

02/02/2011 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Begonnen in duet’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.