Anders dan op aarde

wil melker

 ik speel wat
 met de wolken
 verzin een zon en maan

 maar anders
 dan op aarde
 ik raak ze zelfs aan

 mijn heelal is ook
 oneindig in eeuwigheid
 kent tijd geen grens

 ben god in mijn gedachten
 laat de wereld wachten
 tot ik weer bij de mensen ben

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Anders dan op aarde’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.