INLOGGEN
«»

Oh oh Den Haag

 de pakken zijn wit
 gezichten zonder lach
 op handen wordt gewacht

 zelden geeft een stem
 nog antwoord op een
 zacht gefluisterd goedemorgen

 verzorgen is een klus
 die ook met minder geld
 geklaard zal moeten worden

 het werk gaat voor
 maar dat men hem vergeet
 kan hij maar niet begrijpen

 hij mist de ogen die verstaan
 een zachte hand die pijn verlicht
 oh oh den haag wat doe je mensen aan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

08/11/2011 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Oh oh Den Haag’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.