INLOGGEN
«»

Een vermoeid gebaar

 je handen wuiven
 een vermoeid gebaar
 je bent wel klaar
 met het pro forma groeten

 je oogt mat
 maar vindt de rode loper
 nog het pad
 om op te strijden

 elkaar die plaats benijden
 houd je op de been
 ambitie telt want om
 talent geven ze geen cent

 een marionet
 het liefst nog knettergek
 zij trekken aan de touwtjes
 jezelf zijn is vallen op je bek

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

11/08/2011 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een vermoeid gebaar’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.