INLOGGEN
«»

Dreigende wolken

 heb de wind
 niet gevraagd golven
 zo hoog op te stuwen
 dat de zee tot de duinen staat

 een front van
 dreigende wolken
 in buienlijn langs te sturen
 dat zich met onweer ontlaadt

 vroeg zomerse dwarrels
 vol stuifmeel en licht
 geuren van bloemen
 zon op mijn gezicht

 dansende vlagen
 van warmte en lucht
 trillende einders met
 vogels loom op hun vlucht

 nat en verregend
 is de droom van vandaag
 toch ben ik gelukkig want
 het weer blijft voor ieder een vraag

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dreigende wolken’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.