INLOGGEN
«»

Blauw in wolkfestijn

 het uitzicht
 oogt hemel
 blauw in wolkfestijn

 de tuin
 kleurt meerjarig rood
 in winterse borders

 het huis
 is warm en licht
 door de lach in je ogen

 maar de kelder
 is gesloten met
 stenen uit verleden

 de specie
 brokkelt in
 een nieuwe wind

 we hebben
 alles open gebroken zonder
 fundamenten te slopen

 toch zal het
 nog jaren duren voordat
 het vocht weg is uit de muren

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Blauw in wolkfestijn’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.