INLOGGEN
«»

Kermis in je hoofd

 het was altijd
 kermis in je hoofd
 zelfs snachts
 bleven de attracties open

 van zweefmolen
 tot rariteitenkabinet
 jouw gedachten
 zijn nooit stilgezet

 jij danste vrolijkheid
 waar anderen hosten
 sjanste in de schommelschuit
 joeg de waarzegger op kosten

 je draaide door
 tot in de kleine uren
 wij wisten al dat kon
 niet lang zo duren

 witte jassen zijn gekomen
 hebben de kermis opgedoekt
 zij prikten alle dromen door
 stilte werd jouw nieuw decor

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

14/06/2011 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kermis in je hoofd’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.