Anoniem in adoratie

wil melker

 ze treden
 één voor één naar voren
 uit een naamloos lange rij

 gekoesterd door
 de meester
 hij dicht ze een gezicht erbij

 getekend met
 zijn voorkeurstrekken
 kuddegeest en vleierij

 anoniem in adoratie
 roemen zij kritiekloos de
 prestaties uit zijn eregalerij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Anoniem in adoratie’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.