INLOGGEN
«»

Schaduwde slechts plicht

 ze stonden allemaal
 vol in het licht
 met zon op hun gezicht

 familie vrienden
 en bekenden deelden
 het leven dat ik leidde

 maar in het lengen
 van hun schaduwen
 verkleinde ook mijn beeld

 tot de laatste
 vriend mij vroeg
 wat er aan scheelde

 ik schaduwde slechts plicht
 het volle licht had mijn leven
 al geruime tijd vergeven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Schaduwde slechts plicht’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.