Met gekortwiekte vleugels

wil melker

 ben de afgrond
 voorbij gegaan
 met gekortwiekte vleugels

 waar ik vroeger
 frank en vrij kon vliegen
 moet ik nu op aarde blijven staan

 heb met scha en schand
 de grens overtreden die
 ongelimiteerde vrijheid gaf

 nu rest het goede pad
 een misstap is fataal
 dan ben ik weer terug bij af

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

08/01/2011

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Met gekortwiekte vleugels’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.