Het luchtballonnenspel

wil melker

 je speelde
 in je gouden kooi
 het luchtballonnenspel

 frivool blies je
 gedachten op en
 kleurde ze heel fel

 hield de touwtjes
 losjes in de hand ook al
 sprongen vormen uit de band

 liet ze gaan op het
 moment suprême ze knalden
 zonder gêne in je gouden kooi

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

28/06/2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het luchtballonnenspel’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.