INLOGGEN
«»

Chaos om te overleven

 het echte
 was te rauw
 te weinig mensen
 en ik vrouw

 je moest
 een sprookje blijven
 een verre lach
 de dag voorbij

 ik had mijn angst
 jij de sterke handen
 je mocht niet branden
 aan de pijn in mij

 dromen barsten
 uit mijn hoofd
 de vaagheid van
 gebroken wezens

 ik chaos
 om te overleven
 mijn oude wereld is kapot
 het goud is weggebleven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Chaos om te overleven’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.