INLOGGEN
«»

Als een vlinder

 jij bent anders
 groter in ogen
 liever in je lach

 de wereld gaat
 aan jou voorbij
 maar jij blijft blij

 aan kleine dingen
 vind jij kanten
 die ons vaak ontgaan

 in steeds herhalen
 probeer jij uren
 in leven te vertalen

 geluk zit
 als een vlinder
 op je handen

 je koestert
 vleugels die
 je nooit zal vangen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Als een vlinder’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.