Leeg tot op de bodem

wil melker

 het licht
 lijkt vals
 dat lente straalt

 bloemen valer
 in hun trage groei
 gras oogt sprieterig

 wind dwaalt
 zonder richting aan te geven
 uit een verkeerde hoek

 en ik ben moe
 uitgeput en leeg
 tot op de bodem

 de winter was te lang om
 nog te groeien naar ontwaken
 laat mij maar slapen in mijn voorjaarsdip

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

20/03/2012

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Leeg tot op de bodem’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.