Witter nog dan bleker blauw

wil melker

 ze hebben me
 heel zachtjes dood gemaakt
 rood kon ik verwassen
 witter nog dan bleker blauw
 van binnen ijzigde de kou

 vuil heb ik eraf geschrobd
 ik voel betast en vies
 zie mijn haren niet
 het piekt als slierten om
 mijn nek tot zwarte vlek

 ik wilde niet ik gilde
 maar ze braken in
 hun vingers waren overal
 ik brandde spuugde gal
 en sloot totaal gebroken

 ik weet het al
 nooit kan ik meer open

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Witter nog dan bleker blauw’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.