Spelen met de tijd

wil melker

 jij ziet wolken
 maar het weer
 kun je niet duiden

 bos kent voor jou
 geen bomen meer
 je kon ze allemaal dromen

 zit te spelen met de tijd
 terwijl vandaag
 al door je vingers glijdt

 nog ben je vriendelijk
 maar de achtergrond
 donkert onzekerheid

 wij zijn vrienden
 ook al weet je onze namen niet
 blijven bij je voor altijd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

05/07/2012

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Spelen met de tijd’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.