INLOGGEN
«»

Levens opgebaard

 hij is niet dood
 maar leven
 doet hij
 ook niet meer

 gewurgd door ideeën
 met boeken als de strop
 vergiftigd door de politiek
 dat kostte hem zijn kop

 zijn woorden zijn gestenigd
 gestapeld tot een graf
 hij is niet omgebracht
 maar met de dood verenigd

 zijn teksten zijn verdwenen
 gedachten slechts herinnering
 ze hebben hem voor gek verklaard
 hij is nu levend opgebaard

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Levens opgebaard’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.