Je geest doolt buiten rond

wil melker

 honden blaffen
 als je schreeuwt
 ze zien je schimmen
 dampen uit je monden

 je bent niet gek
 zoals zo velen
 wat licht gestoord
 kan niemand schelen

 voor jou een flat
 met tafel en een bed
 en door de muren
 gil je tegen buren

 een vast adres
 geld en wat verzorging
 ze hebben je zo afgekocht
 verder nooit meer opgezocht

 je woont daar met je stemmen
 je geest doolt buiten rond
 je voelt je in- en uitgesloten
 omdat hun herrie nooit verstomt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Je geest doolt buiten rond’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.