INLOGGEN
«»

Het revolutiebloed

 de stenen
 zijn geraapt
 uit het verband
 van vele jaren

 tegenstanders
 zijn geraakt
 woede kan geen
 levens sparen

 de onderdrukte
 harten kloppen
 vrijheid in nog
 ongebroken zijn

 de wegen worden
 weer bestraat met stenen
 die het revolutiebloed
 hebben gesmaakt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

25/02/2011 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het revolutiebloed’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.