Het poëzieparadijsje

wil melker

 had de paden geschoond
 stenen weggedragen
 ballonnen opgelaten
 voor het grote feest

 deuren stonden open
 tafels gedekt
 van heinde en verre zouden zij komen
 voor de bundel van mijn dromen

 maar in de ijzige wereld van toen
 sneeuwde het uren
 geen snelweg of trein bleef gespaard
 een kleine groep had de heenreis geklaard

 wij hebben samen
 het poëzieparadijsje gezien
 de hemel bleef helaas nog gesloten
 pas na ontdooien wordt hij geopend misschien

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

10/08/2012

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het poëzieparadijsje’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.