Een aangeschoten lijf

wil melker

 ik wil mijn lichaam gaan verlaten
 het is kapot gebroken vies
 ik voel het niet als een verlies
 begin het langzaam aan te haten

 mijn spiegel ziet geen ogen meer
 mijn hart heeft geen verblijf
 ik huur een aangeschoten lijf
 alleen de dood doet minder zeer

 ik zal je branden met mijn handen
 je witheid kelen met mijn mes
 je geest doen stikken in de fles

 je ziel zal in de hel belanden
 je ogen laat ik in de kas verdrogen
 omdat mijn waarheid is belogen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een aangeschoten lijf’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.