INLOGGEN
«»

Als kristal te resoneren

 het glas
 heeft in kristal
 van haar scherven verteld

 hoe sierlijk
 lijnen bogen
 licht braken in de zon

 toen evenwicht
 nog transparant de
 kleuren schitterde van kunst

 de val
 in het ongrijpbaar zijn
 gebroken tot de laatste lijn

 in tonen die
 op marmer nog probeerden
 als kristal te resoneren

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Als kristal te resoneren’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.