INLOGGEN
«»

Zelfgekozen catacomben

 het mes
 werd zwaard
 en triomfeerde
 in arena’s

 de duim omhoog
 als bloed uit
 tegenstanders spoot
 voer voor de hyena’s

 jouw zinnen
 trekken witter weg
 als mijn pen
 zich scherpt als mes

 en ik jou uit
 de zelfgekozen
 catacomben trek
 van je ivoren toren

 ons tweegevecht
 op wit papier kent
 geen genade er gaan
 koppen rollen op a-vier

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zelfgekozen catacomben’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.