INLOGGEN
«»

Zijn mond een witte lijn

 ze had er slag van
 te serveren op de
 plaatsen van waar hij
 haar dacht te kunnen weren

 ze bleef alert en
 sneller dan bewegelijk
 haar ogen daagden uit
 de glimlach leek toegefelijk

 hij pakte haar in
 korte slagen zijn mond
 een witte lijn hij moest
 en zou haar winnaar zijn

 maar ze was taai
 passeerde keer op keer
 zijn opgeblazen ego sloeg
 hem ziek met haar tactiek

 haar net ving toen zijn
 laatste ballen excuses werden
 nooit gemaakt alleen zij weet
 waarom de wedstrijd is gestaakt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

01/06/2010 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zijn mond een witte lijn’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.