INLOGGEN
«»

Wit weer ongelezen blijft

 eenzaamheid
 vertrouwt het
 wit papier
 als chaos vlekt
 in tekeningen
 die geen letter
 zullen lezen

 zij bouwt
 op lijnen
 tussen regels wit
 fel uitgelicht
 doorziet gebrek
 aan zinnen
 en gevoel

 diep van binnen
 is het stil
 als wanhoop
 tegen muren krijst
 alleen-zijn geen
 respons meer krijgt
 wit weer ongelezen blijft

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Wit weer ongelezen blijft’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.