INLOGGEN
«»

Je herfstige dromen

 jij liet iedere herfst
 jouw bladeren vallen
 schoonde losse gedachten
 in het nieuwe verwachten

 maar dit jaar
 braken de takjes
 kwam er ruimte
 in de verfijnde structuur

 nog toon jij kracht
 in de stormen van heden
 maar wij merken al
 hoe je geest heeft geleden

 de knoppen zijn weg
 in het kaal dat nu rest
 alleen in je herfstige dromen
 kan er nog lente komen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Je herfstige dromen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.