INLOGGEN
«»

Raap de sluiers van paniek

 de droom vervloog
 toen ik de beelden zag in
 het vluchten van mijn handen

 mijn hart bevroor
 ik rilde angst en woede
 knarste tanden

 blote voeten dansten om
 de scherpte te vermijden
 voelden messen dieper snijden

 staal verkleurde rood
 de schaduw werd steeds lichter
 in traag bewegen stolde dood

 ik zag het wenken van je hand
 mijn lichaam was van schrik verlamd
 huilde toen je ogen braken

 nog hoor ik de muziek
 en raap de sluiers van paniek
 in een ademloos ontwaken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Raap de sluiers van paniek’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.