Tussen waan en zijn

wil melker

 breekbaar
 oh zo teer
 balancerend tussen
 waan en zijn
 kies ik voor jou

 mijn keus was
 reeds bepaald
 door arrogantie
 van het weten
 van gekend talent

 miskend door hen
 die alles hadden
 de site de groep
 het zicht de plicht om
 mensen op te vangen

 maar hun eerste schreden
 te overladen met kritiek
 ze van het net te laten balen
 door richtingloos verdwalen
 was onvergefelijk

 talent moet ook
 zijn kansen grijpen om
 in goede sfeer te rijpen
 de muze weer te laten spelen
 verdient de hulp van velen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Tussen waan en zijn’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.