Tot vrucht gekomen

wil melker

 uit samenvloeien
 mocht ik groeien
 bloeien tot volwassenheid

 maar nog
 was ik niet rijp voor
 het boeket des levens

 pas toen jouw bloem
 frivool bleef wuiven
 mocht ik haar bestuiven

 tot vrucht gekomen
 wisselden de dromen
 verwelkte de kleur

 wij konden nirwana bereiken
 waar ons jonge leven al vaste voet
 aan wal probeert te krijgen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

28/09/2012

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Tot vrucht gekomen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.