INLOGGEN
«»

Onbekende benen

 eindelijk ben jij
 het donker ingegaan
 om uit te zoeken wie je bent

 je trof een hart
 hoofd en onbekende benen
 maar keek jezelf in de spiegel aan

 je schrok
 had anders verwacht
 een nieuw mens uit de kast

 door je ogen
 ben je al jaren bedrogen
 het plaatje van vroeger staat vast

 je hoeft geen
 evenbeeld te breken om
 te worden wie je wilt zijn

 accepteer wie je bent
 ontwikkel je talent
 omarm met liefde je eigen pijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

09/08/2012 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Onbekende benen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.