Mijn glazen wereld

wil melker

 ik speel een glazen wereld
 mijn beelden zichtbaar glas
 meng ze met mijn dromen
 die spiegelen in een plas

 ze golven fascinerend
 weerkaatsen echt het licht
 de breuken komen later
 als waarheid weer in zicht

 mijn beelden zijn doorzichtig
 gevoel is transparant
 ik droom de wereld heel voorzichtig
 bang voor scherven in mijn hand

 ik haat die glazen beelden
 in mijn wereld van vernis
 ik breek ze met mijn woorden
 als er niemand om te spelen is

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn glazen wereld’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.