INLOGGEN
«»

Foto's van het leven

 nog voor ik bij je was hadden wij
 de laatste roddels uitgebreid al doorgenomen
 in trein en bus wist iedereen dat ik bij jou zou komen

 wij lachten samen onze laatste doei
 terwijl ik jou mijn bloemen gaf
 en jij al uitgebreid de koffie ingeschonken had

 hebben foto’s zitten kijken van het leven
 in de afgelopen weken onderbroken door een aantal
 tweets want volgers antwoorden soms niet

 een app gaf dwingend aan
 dat het tijd was om weer weg te gaan
 de bloemen lagen nog vergeten bij het keukenraam

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

09/05/2012 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Foto's van het leven’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.