Brood en spelen

wil melker

 de tsunami is weer
 langs geweest kaarsen zijn
 gedoofd in heilige huisjes

 waar aarde beefde
 liepen catacomben vol
 met rijke roomse geesten

 nog flakkert in
 schuilkerken de vlam
 van hoop in droef verwerken

 brood en spelen zegeviert
 maar jan modaal betaalt de
 decadenten voor zijn loos vertier

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Brood en spelen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.