INLOGGEN
«»

Armen staccato omhoog

 er knallen weer schoten
 diep in hun geest
 halen littekens open van
 wonden die eens zijn geweest

 duizenden armen
 staccato omhoog
 een schreeuwende leider
 uitzinnig in zijn betoog

 bloed aan hun handen
 befehl ist befehl
 wir wussten es nicht
 is één woord te veel

 maar ook vandaag
 brandt het blauwzwarte staal
 van een granaat in explosie
 zijn pijn in de ziel van ons allemaal

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

04/05/2012 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Armen staccato omhoog’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.