INLOGGEN
«»

Mijn wilde haren

 kleurend danst licht
 op haren die vallen
 het gezicht ontbloten

 zij zijn gezwicht
 voor het ontbreken
 van evenwicht in levenstijd

 de strijd woedt nu
 op alle fronten tegen
 een vergiftigende groei

 hoop alleen dat ik
 mijn wilde haren
 voorlopig nog kan sparen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

11/04/2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mijn wilde haren’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.