INLOGGEN
«»

In kraak en ritueel

 ik verdwaal in jaren
 ben de maanden kwijt
 seizoenen krijgen nog respijt

 dagen hebben geen gezicht
 uren glijden als los zand door
 vingers van mijn koude hand

 alleen de zon
 geeft mij m’n dromen terug
 haar warmte stuurt mijn vlucht

 dan zie ik weer
 het laaiend vuur van
 pure hartstocht in je ogen

 breek jij de hemel
 voor me open in
 ons passionele samenzijn

 tot jouw stem in kraak
 en avondritueel me wekt
 kom opa je moet naar bed

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

26/08/2010 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘In kraak en ritueel’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.