INLOGGEN
«»

Gewikt en gewogen

 ik ben anders
 dan normaal
 in tegendraads bewegen

 floot steeds vals
 schopte tegen schenen met
 van drift onhandelbare benen

 was allergisch voor de zachte hand
 van mens en overheden
 die het altijd beter deden

 waar opvoeders
 de zere plek masseerden
 van stoten en proberen

 kreeg ik de kat
 omdat ik voelde welke doelen
 men met ons voor ogen had

 nooit heb ik mij geschikt
 altijd zelf gewikt en gewogen
 het leven heeft mij nooit bedrogen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

03/07/2012 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gewikt en gewogen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.