INLOGGEN
«»

Een groot taboe

 ze braken tegelijk
 de valse cirkels
 van bestaan

 weg was zekerheid
 spiraalde in
 een neerwaarts gaan

 geluk met nog
 een slokje toe erkenning
 bleek een groot taboe

 weg met
 die fatale dromen
 ik heb de moed genomen

 en de kracht gekregen
 om het bestaan in
 echte cirkels te gaan leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een groot taboe’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.